Учебната 22019/2020 година започна с пълна сила в НУ„Васил Левски“.

Училището активно се включи в различни състезания :

  • Състезания, организирани СБНУ;
  • Димитровденско математическо състезание;
  • Математика без граници.

На 19.10.2019 г. в гр. Видин се проведе Димитровденско математическо състезание, организирано Съюза на математиците- гр.Видин. От нашето училище участие взеха шестима ученици 3 и 4 клас. Весилена Мусинска 3„а“ клас и Весислава Лазарова 4„в“ клас заеха почетни места и бяха наградени лично с грамота кмета на гр.Видин.

За втора учебна година учениците четвърти клас участват в съвместния проект на РУ –Белоградчик и НУ„Васил Левски“- Детско полицейско управление.

В своите занятия децата бяха на съвместна акция с КАТ и посетиха Регионалната служба за пожарна безопасност и защита на населението – гр.Белоградчик.

През миналата учебна година 2018/2019 г. участниците в Детско полицейско управление рисуваха на тема, свързана с работата на полицая. Рисунките на Мартин Милков- 4„а“ клас, Александра Петрова- 4„а“ клас и Хадис Медине Мюрсал Махмуд – 4„в“ клас бяха одобрени на национално ниво да бъдат включени в благотворителен търг, средствата който ще постъпят по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР.

Категории: Новини

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder